Mijn nulde web blog

 

Heb je ooit een passie ergens voor gehad en om de een of andere redden, toch niet die passie kunnen uiten?

Nou, mijn passie zijn auto’s, en dit blog heeft meer dan een jaar in de wachtkamer gestaan. Waarom zo lang, nou waarschijnlijk om dezelfde redenen die andere mensen hebben om hun passie niet te volgen. Maar vooral Angst, angst dat ik uitgelachen zou worden, of dat ik andere mensen een passie voor auto zou irriteren, omdat ze meer weten dan mij van auto’s.

Die angst is gestopt , toen ik besefte, waarom ik eigenlijk dit blog wilde beginnen. Ik wilde het beginnen, om mijn passie voor auto’s te delen, mijn kennis die ik tot nu toe als 12 jarige heb opgedaan, en vooral om te leren van anderen.

Dus hier gaan we, hoop dat je het leuk vind, terug zult komen om meer te weten te komen en je eigen kennis te delen met mij en anderen